I vår evenemangskalender hittar du event och utbildningar från Omställning Kungälv, Våra Samarbetsparterns och externa arrangörer nära Kungälv.
Framtiden är cirkulär, där svinn blir till vinn och vi tar tillvara på livsmedelssystemets restströmmar. Men hur? Vad krävs för att skala upp de många initiativ som finns? Och är ”upcycling” av livsmedel automatiskt hållbart? I del 3 av AGFO Transformation belyser vi en av samtidens viktigaste matfrågor med hjälp av den senaste forskningen och praktiska exempel.
Boka din gratisbiljett här:
https://agfo-transformation-del-3.confetti.events/?utm_source=lbr_newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Utskicket%20mall_2024-08-27&smclient=3ec79837-4a81-4db1-a570-d5eec2ba6ad7
I del tre i vår spännande serie AGFO Transformation fokuserar vi på livsmedelssystemets restströmmar. Mat/näringsämnen/ingredienser som försvinner längs hela kedjan har ett värde som bara väntar på att tas om hand om. ”Upcycling” har blivit ett allt mer använt ord och entreprenörer letar efter restströmmar som kan ”valoriseras”.
”Seminarium” kanske låter lite högtravande och akademiskt, men poängen med AGFO Transformation är att vi gör den senaste forskningen inom matsystemet mer begriplig, ger en bild av vad vi vet dag, vad vi fortfarande inte vet och hur det här kan spela roll i transformationen av matsystemet.
För att så många som möjligt ska kunna delta kompletterar vi det fysiska mötet med en interaktiv livesändning där alla med en uppkoppling och en dator eller mobil kan delta. Anmäl dig helt gratis och välj vilken typ av biljett du vill ha: på plats eller online.
Vårt timme långa event med spaning, forskarintervjuer, paneldiskussion och frågestund kompletteras med en sajt där vi samlar länkar till mer forskning och fördjupning. Dessutom kan entreprenörer/företag som är intresserade av att delta i framtida forskningsprojekt anmäla sitt intresse på sajten:
www.agfo.se/transformation