I vår evenemangskalender hittar du event och utbildningar från Omställning Kungälv, Våra Samarbetsparterns och externa arrangörer nära Kungälv.

Konferens: Inkluderande omställning – globalt och lokalt

Handelshögskolan Vasagatan vasagatan, Göteborg

Reväst, WIN WIN Gothenburg Sustainability Award, Urban Futures och Wexsus välkomnar dig till en halvdagskonferens och masterclass om hur vi får till en rättvis och inkluderande klimatomställning globalt såväl som lokalt. Under dagen får du ta del av engagerade föreläsningar av namnkunniga talare såsom filosofen och författaren Jonna Bornemark och transformationsforskaren Per Olsson.

Regionalt Klimatmöte – Hur kan vi jobba tillsammans i väst

På detta regionala klimatmöte kommer du ha möjlighet att lära dig mer om utmaningarna vi står inför i Västra Götaland, hur du kan påverka lokalt och vi kan arrangera hållbara evenemang. Dagen består av föreläsningar och samverkan i tvärsektoriella grupper med diksussionsforum.

JAG VILL TYP BLI BONDE?

YesBox, Gamlestadens Fabriker Hus B13, Väverigatan, Göteborg

Vill du veta mer om odling, mat och foodtech? Hur gör man, hur svårt är det, kan jag försörja mig själv, kan jag sälja till andra? Vart kan jag odla? Kom för att inspireras och prata ihop dig med andra som vill vara med i den gröna revolutionen! Vi har odlare, entreprenörer, och innovatörer på plats för att prata om egenförsörjning, och hur man startar upp en odling.