hej@omstallningkungalv.se
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Konferens – Partnerskap för regional service

december 14 @ 09:30 - 15:30

Konferensen ”Partnerskap för regional service” torsdagen den 14 december 2023 samlar föreningar, företagare, kommuner och andra aktörer som vill jobba tillsammans för att skapa en livskraftig framtid för våra landsbygds- och skärgårdsområden.

Vilken service är viktig för just dig i din vardag? Vad behövs för att driva företag på landsbygden? Vad kan offentlig sektor bidra med? Behöver vi mer service eller nya tjänster?

Under dagen tar vi del av spännande exempel från olika håll i landet, utbyter idéer för utveckling av våra landsbygder och skärgårdsområden och dyker tillsammans ner i de olika målen för regionala serviceprogrammet och hur målen kan förverkligas.

Regionalt serviceprogram (RSP)
Det nya regionala serviceprogrammet för landsbygds- och skärgårdsområden i Västra Götaland 2023 – 2030 (RSP) har en avgörande roll i att bevara och utveckla serviceutbudet i Västra Götaland. Genom att förbättra tillgången till tex dagligvaror, drivmedel och service som paket-, apoteks- och betaltjänstombud skapar vi bättre levnadsvillkor för invånare men också bättre förutsättningar för näringslivet att blomstra. RSP är en del av Knyta samman Västra Götaland.

Partnerskap för service består av föreningsliv, näringsidkare, Västra Götalandsregionen, kommuner, kommunalförbund, Leader med flera.

Plats: Konferensen hålls på Grand Hotel i Alingsås

Datum: Torsdag den 14 december 2023

Tid: Kl. 09:30-15:30

Vem: Du som är engagerad i samhällsutveckling för landsbygd och skärgård är välkommen att delta på konferensen

Dagen startar med kaffe & fralla från 9:00 och vi börjar programmet kl 9:30.

Sista anmälningsdag är 28 november.

Arrangör är partnerskapet för regional service.

Anmälningslänk finns här

Arrangörer

Västra Götalandsregionen
Tillväxtverket

Plats

Grand Hotel, Alingsås
Alingås, + Google Map