hej@omstallningkungalv.se

I vår evenemangskalender hittar du event och utbildningar från Omställning Kungälv, Våra Samarbetsparterns och externa arrangörer nära Kungälv.

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Konsten att leda medskapande möten och processer

oktober 3 - oktober 5

När: 3-5 Oktober heldagar.
Var: Norges hus, Göteborg

​​Vad: The Art of Hosting & Harvesting Conversations that Matter, är ett internationellt Community of Practise för att leda samtal och processer om komplexa frågeställningar, situationer och utmaningar. De metoder och verktyg som används är valda för att de stödjer oss i att skapa tillit, gemensamt ägarskap och engagemang. Verktyg som utforskas är cirkelpraktik, open space technology, storytelling, pro action café, appriciative inquiery, grafisk facilitering, designverktyg för dialog, värdskapets förhållningssätt mm.
Träningen är högkvalitativ och här möter civilsamhället, både offentlig och privat sektor för en möjlighet att lära och utforska tillsammans. Priset på utbildningen är därför lite högre, men studiefrämjandet har möjlighet att erbjuda ett litet avdrag på deltagaravgiften för våra cirkelledare med stöd från Västra Götalandsregionen. Meddela oss om du vill gå och har behov av en liten sänkning av deltagaravgiften.

Anmälan: https://aohgoteborg2024.weebly.com/

Samarbetsarrangemang med Män för jämställdhet och Kooperativet Synvända.

Detaljer

Start:
oktober 3
Slutar:
oktober 5
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://aohgoteborg2024.weebly.com/

Arrangör

Studiefrämjandet
Visa Arrangör-webbplats