I vår evenemangskalender hittar du event och utbildningar från Omställning Kungälv, Våra Samarbetsparterns och externa arrangörer nära Kungälv.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Webseminarium om Klimatkommunerna

februari 8 @ 18:30 - 20:30

Missa inte webbinariet om Klimatkommunerna! Kungälv har sökt medlemskap! Webbinariet ordnas av Hela Sverige ska leva Göteborgsregionen 8 feb kl 18.30,  gratis men föranmälan på länken nedan:
Anmäl Dig här!

Klimatkommun – vad är det för något? Webbinarium för civilsamhället
Vad är Klimatkommunerna – ett webbinarium för oss i civilsamhället. Kommuner och regioner är nyckelspelare i Sveriges klimatomställning. Genom att lära av varandra och tillsammans ta fram nya lösningar ökar vi takten i klimatomställningen.

Filippa Borgström, verksamhetsledare på föreningen Klimatkommunerna, gästar oss för att berätta hur kommuner ställer om i stad och på landsbygd, och vilket stöd Klimatkommunerna erbjuder. Hon hjälper medlemskommunerna att dela erfarenheter med varandra, ordnar workshops och seminarier, tar fram material och fortbildningar och driver opinion för en starkare nationell klimatpolitik. Klimatkommunerna har lång erfarenhet av vad som får kommuners klimatarbete att funka och hur kommuner kan agera lokala ledare i omställningen.

Vi spelar in och publicerar webinarierna i efterhand, så för att delta behöver du antingen godkänna att finnas med i inspelningen med namn och bild. Eller hålla din kamera avstängd och ta bort ditt namn från ditt konto om du inte vill synas.

Länk till webinariet skickas ut till anmälda några dagar innan eventet.

Eventets Facebook Sida

Organizer

Hela Sverige ska Leva
Email
info@helasverige.se
View Organizer Website

Venue

Webinarium – Gratis (klicka på detta event för anmälan)