Bjud in vänner till vår Facebook sida

I detta inlägg lär du dig mer om skillnaden mellan Facebook Gruppen Omställning Kungälv och föreningens officella Facebook hemsida. Du lär dig också hur du följer, bjuder in vänner, gillar och delar inlägg!

På Facebook finns två ”Omställning Kungälv” vilket vid en första anblick kan vara lite förvirrande. Men det är inte så konstigt som det låter. Den ena är en ”Grupp” och den andra är föreningens officiella Facebook hemsida.

Skillnaden ser du om du söker efter ”Omställning Kungälv” i Facebook. Föreningens officiella Facebook hemsida är ”Miljöorgansiationen” med den färglada illustrationen av ett hållbart samhälle.

Sidan är tänkt att användas för officiell information och nyheter om föreningen.

Gruppen är bättre lämpad för för medlemsdiskussioner, gemenskap och delning av idéer. I gruppen kan vem som helst publicera ett inlägg medans på den officiella hemsidan är det enbart föreningens administratörer som kan publicera ett nytt inlägg.

Som medlem kan Du hjälpa till på två sätt. För det första kan Du hjälpa till att fler hittar vår officiella Facebook hemsida, för det andra kan Du aktivt gilla och dela inläggen som dyker upp där.

För att få fler att besöka vår Officiella Facebook hemsida gör Du så här:

  1. Kontrollera att du själv Följer vår officiella Facebook hemsida
  2. Bjuda in vänner till vår officiella Facebook hemsida

För att få flera att läsa, gilla och dela inläggen på vår officiella Facebook hemsida, så gör du så här:

  1. Gilla inlägg på vår officiella Facebook hemsida
  2. Dela inlägg på vår officiella Facebook hemsida

Här har Du länken till föreningens officiella Facebook hemsida:
https://www.facebook.com/omstallningkungalv