Plats 35 bland Kungälvs Inflytelserika

Kungälvs-Posten har i januari 2024 gjort en lista över de 50 mest inflytelserika personerna eller organisationerna i kommunen.

Citat: ”För andra året har Kungälvs-Posten listat de 50 mäktigaste personerna i Kungälv. Listan gör inte anspråk på att vara en exakt vetenskap eller absolut sanning, men den består av människor som på olika sätt gör avtryck i kommunen och som hade inflytande på livet i Kungälv under 2023.
Idag presenterar vi platserna 31-50. Slut citat.

Glädjande är att Gunilla Almered Olsson och Omställning ungälv finns med på listan även i år! Kungälvsposten skriver bland annat att:

Gunilla Almered Olsson är outtröttligt engagerad i omställningen till ett hållbart samhälle.

– Kungälvsposten 2024

”Gunilla och Omställning Kungälv är sedan flera år välkända inspiratörer och debattörer och de håller inte minst ett stadigt öga på att våra politiker gör vad de lovar när det gäller klimatfrågor och ett hållbart samhälle. Föreningen gör också vad de kan för att få Kungälvsborna att engagera sig, i november samlade de till exempel in namnunderskrifter för en förbättring av Ytterby station och för att tågresandet ska vara enkelt, bekvämt och attraktivt.” Länk till Kungälvsposten artikel har du här.